LCST HOME 
YEAR: 2016 / BOUSSON
Who doesn't love to have his ownrelaxing shelter,  where to spend his free time? And if all this was also in the mountains? More precisely in Bousson. A bright, material and unique environment: this is how the Bousson 2.0 design was studied. A wooden rectangles game, at various heights, that cover the entrance wall and characterize the whole apartment. Every detail of the furnitures has been tailor-made to take advantage of every corner, almost always irregular, in this little house set in the nature. Through the small and bizarre blue bathroom, you get to the upper floor, a magical place to relax and enjoy the view of the Alps. In recreating the interiors of this apartment, attention has focused mostly on reflecting the materiality of the exterior. In fact, a special attention was paid choosing the right materials, such as the essence of wood, colors and metal.

FURNITURE

BATHROOM SHELVES

WALL COVERING

KITCHEN FURNISHINGS

FOLDING DOORS

Post suggeriti

Inizia a digitare e premi Enter per effettuare una ricerca

Back project Next project